Нарачување храна преку Интернет
Софтверски систем

За ресторани, готова храна, угостители, хотели, аеродроми, болници, настани, стадиони, универзитети, веб/мобилни развивачи и многу повеќе.

  • Онлајн нарачка
  • Нарачка во продавница (на пр. киоск за самопослужување, нарачка на маса)
  • Резервација на маса со претходна нарачка
  • Телефонски нарачки со CallerID
  • Еднократна цена - Вие поседувате продажба/податоци - Работи на вашата страница
  • Мулти-продавница, мулти-валута, повеќејазичен

Изнајмување -или- Купи целосно

Среќни клиенти ширум светот

Што велат бизнисите ширум светот...

Сопственик на 2 UK Takeaways

Мексикански готова храна

Грчка таверна / ресторан

Кинески готова храна

Студии на случај

Следниве се студии на случај на мали угостителски бизниси, големи корпоративни клиенти, угостители и синџири

Црвениот змеј кинески готово, Глосоп, Дербишир


Suwen Wu, Manager
всушност поминавме повеќе од една година гледајќи ги сите производи и услуги таму... Откако беше инсталиран на нашата страница, успеавме, за само неколку недели, да добиеме околу 30 до 40 проценти од нашите клиенти да дојдат кај нас директно при нарачката . На крајот, го зголемивме тоа на 100 проценти - и целосно го напуштивме Just Eat! Сега ги добиваме сите наши нарачки и плаќања директно. Исто така, го прилагодуваме и додаваме дополнителни функции на системот за да го направиме уште подобар.

Индиски ресторан „Комал Балти“, Њукасл по Тајн

Комал постигна оперативна ефикасност со користење на системот за онлајн нарачки, како и системот за нарачки во продавница за нарачки предводени од келнер и автоматско печатење на рецепција и кујна.
Сем Гмајкл, менаџер
Имајќи го овој систем се чувствувате како да сте Домино или Мекдоналдс во смисла како што се клиентите се чуваат информирани преку е-пошта и СМС текстови, но што е најважно, нарачките автоматски се пренасочуваат и до кујна и рецепција. Системот работи добро и целиот тим овде е многу задоволен од тоа бидејќи тоа им го олеснува работното време, но сепак целосно ефикасно.

BurgerIM, Humble, Тексас, САД

" BurgerIM во Humble (Тексас, САД) ја реорганизираше својата веб-страница и маркетинг трошењето за да се подобри онлајн видливост, елиминирање на непотребниот маркетинг и запирање на маркетинг ефикасноста, како и зголемување физички пад до продавницата.
Андре Холдер, менаџер:
Не можам доволно да препорачам Food-Ordering.com. Разликата во квалитетот стана речиси очигледна веднаш. Поддршката и знаењето/експертизата понудена навистина имаа корист од нашиот бизнис. Ние престана да троши пари непотребно и почна да размислува за „дигитална“ на многу поинаков начин тоа прави разлика во нашата крајна линија. Одлично е да се работи со луѓе кои знаат што се прави.

Mexita Stpringburn драматично ги намали плаќањата на провизијата на страниците за нарачки од трета страна и има доби целосна контрола врз своето онлајн нарачка и директно се ангажира со клиентите, без да има до се занимаваат со средни мажи.

Mexita Stpringburn драматично ги намали плаќањата на провизијата на страниците за нарачки од трета страна и има доби целосна контрола врз своето онлајн нарачка и директно се ангажира со клиентите, без да има до се занимаваат со средни мажи.
Мухамед Хасан, менаџер: (Видео)
Сакав да можам да го поседувам и контролирам процесот на продажба и односот со клиентите. Јас го избрав food-ordering.com систем кој мислев дека е најдобар за моите потреби и знаев дека ќе имам полн контрола над сè. Откако системот беше инсталиран на нашата страница, успеавме, за само неколку недели, за нашата директна продажба да ги надмине оние кои доаѓаат од трети страни и ние продолжуваме да притискаме повеќе и повеќе за да ги вратиме нашите клиенти.

Други студии на случај

Софтвер за директни нарачки и продажба

Поседувај ги податоците за продажба - работи на ВАШАТА веб-локација

Системот е погоден за сите видови угостителски бизниси, вклучително и настани места, стадиони, универзитети и многу повеќе..
Може да се користи дури и за создавање на портал за онлајн нарачка на храна или за дополнување на POS систем.

Примајте нарачки на таблет или печатачи
Нарачка од келнер или самопослужување
Резервација на маса со претходна нарачка
Телефонски нарачки
Персонал / Студентски оброци нарачување
Хотел/болница Услуга во соба

Мулти-функционален/јазичен

ОНЛАЈН (ИСПОРАКА, КЛИКНИ И СОБИРАЈ), ВО ПРОДАВНИЦА (КИОСК, НАРАЧКА НА МАСА/ПЛАЖА, УСЛУГ НА СОБИ), НАРАЧУВАЊЕ ТЕЛЕФОН (СО КАЛЕРИД) И РЕЗЕРВАЦИИ НА МАСИ СО НАРАЧКА

Создадовме систем за нарачки за да се грижиме за повеќе деловни сценарија. Функционалноста на системот може да се прошири, прошири и прилагоди за да се справи со различни деловни потреби.

Онлајн, во продавница, телефонски нарачки, резервации на маса
Поддршка за 108 јазици, 2 милиони продавници во која било временска зона
Флексибилен, разноврсен, приспособлив и самостоен
multilingual online ordering system
Advanced online ordering functionality, printing and customisation

Напредно & засилувач; Прилагодливи карактеристики

НЕМА ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА НИКОЈ ДОБАВУВАЧ ИЛИ УРЕД. РАБОТИ СО ШИРОК РАЗЛИЧЕН ХАРДВЕР, УРЕДИ, ПРИНТЕРИ, ТАБЛЕТИ, СМС-ПОДАТЕТЕЛИ И ПОРТИ ЗА ПЛАЌАЊЕ

Од повеќестаница и повеќејазично печатење до поддршка за филтрирање на алергени, следење нарачки/возач во реално време, пребарување на мени и целосно прилагодување, овој систем може да направи речиси сè што можете да замислите.

Повеќејазично печатење на повеќе локации
Контрола на акции, временски интервали, состојки/алергени, следење нарачки/возач и повеќе
Целосна контрола на системот & засилувач; Сопственост на продажба/податоци

Наполнет со карактеристики

Нарачка преку Интернет, Нарачка во продавница (услуга во соба, нарачка на маса, киосци), Нарачка преку телефон со CallerID, Резервација на маса со претходна нарачка на храна.

Поддржани повеќе продавници

ОНЛАЈН НАРАЧКИ ЗА СИТЕ ВАШИ ПРОДАВНИЦИ ОД ЕДЕН СИСТЕМ.

Работи со повеќе печатачи

ПОДДРЖАТЕ ФОРМУЛТИЧКИ ПРИНТЕРИ: EPSON, IBACSTEL, GOODCOM и повеќе.

Самоуправен систем

ПРОМЕНИ СЕ, БИЛО СЕКОЕ ВРЕМЕ ОД КОЈ УРЕД СО ВЕБ-ПРЕЛИСТУВАЧ НА НЕГО

Повеќе временски зони

СИСТЕМОТ СЕ ПРИЛАГОДУВА НА ДАТУМОТ/ВРЕМЕТО И ВРЕМЕНСКАТА ЗОНА КОЈА РАБОТЕТЕ АВТОМАТСКИ, БЕЗ РАБОТА ОД ЛОКАЦИЈАТА НА ВАШИОТ СЕРВЕР

Вграден маркетинг

Испратете е-пошта ИЛИ СМС порака на вашите клиенти ДИРЕКТНО ОД СИСТЕМОТ ЗА НАРАЧКИ.

Управувајте со нарачките во реално време

КОРИСТЕТЕ ГИ НАШИТЕ МОЌНИ ТАБЛИ ЗА УПРАВУВАЊЕ НА НАРАЧКИ (ПОЗНАЕТЕ, ОТКАЖИТЕ, ИЗЛЕЗЕТЕ ЗА ИСПОРАКА) И ВИДЕТЕ ИСТОРИЈА НА НАРАЧКИ.

Нарачка во продавница

САМОПОСЛУЖУВАЊЕ ИЛИ НАРАЧУВАЊЕ ОД КЕЛНЕР. ДОЗВОЛИ ДИРЕКТНО НАРАЧУВАЊЕ ОД ТАСИТЕ, УСЛУГА ВО СОБА ИЛИ ЕДНОСТАВНО НАМАЛЕНИ РЕДИЦИ.

Резервација на маса

РЕЗЕРВАЦИЈА НА ТАБЕЛА СО НАРАЧКА НАПРЕДМЕТНА. РЕЗЕРВИРАЈ ТАБЕЛА И ПОДНЕСЕТЕ ЈА НАРАЧКАТА ИСТО ВРЕМЕ. TIME.

Анализа за е-трговија

ИНТЕГРИРА СО GOOGLE ANALYTICS И GOOGLE ANALYTICS ПОДОБРЕНА Е-ТРГОВИЈА.

Подредување без триење

НЕ Е ПОТРЕБНА КОРИСНИЧКА РЕГИСТРАЦИЈА ИЛИ ПРИЈАВУВАЊЕ, СЕПАК СИСТЕМОТ ЈА ЗАПОМНИ ВАШАТА ИСПОРАКА И ПОДАТОЦИ ЗА ПЛАЌАЊЕ.

Телефонски нарачки

КОРИСТЕТЕ ГО СИСТЕМОТ КАКО ЕДНОСТАВНА ПОЗА СО ПОВИКУВАЧ ЗА РАКУВАЊЕ И ВНЕСУВАЊЕ НА ТЕЛЕФОНСКИ НАРАЧКИ ВО СИСТЕМОТ.

Повеќекратни портали за плаќање

ПОВЕЌЕ ПОВЕЌЕ ПОРТИ ЗА ПЛАЌАЊЕ: MPESA, ONPAY, TRUEVO, EKASHU NOCHEX, WORLDPAY, PAYPAL, ПРИЈАГА.

Филтрирање со алергени

ОСТАВЕТЕ ГИ КОРИСНИЦИТЕ ДА ГО ФИЛЛТИРААТ МЕНИТО ОСНОВА НА АЛЕРГЕНИТЕ И БАРАЊАТА ЗА СООДВЕТНОСТ.

До / вкрстена продажба

ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА AMAZON.COM. КУПИВТЕ ПЛЕСКАРКА? КАКО СО БААР И ЧИПСИ?

Шема за лојалност

НЕКА КЛИЕНТИТЕ ЗАРАБОТУВААТ ПОЕНИ ОД ВИСИНАТА НА ПАРИ ШТО ГИ ТРОШАТ И ОТКУПУВААТ НИВ.

Контрола на акции

АВТОМАТСКИ СИСТЕМОТ АВТОМАТСКИ АЖУРИРАНИ ВО РЕАЛНО ВРЕМЕ, АКО Е ПОТРЕБНО.

Повеќе јазици

108 ЈАЗИЦИ ДОСТАПНИ ЗА КОРИСТЕЊЕ, ДО 10 ИМУЛТЕННО, СО СЕКОЈ ПРЕДЕН ТЕКСТ ТЕКСТ НИЗА ЦЕЛОСНО УРЕДУВАЊЕ.

Осврти

СПОСОБНОСТ ДА СЕ СОБИРААТ АВТЕНТИЧНИ РЕЦЕНЗИИ САМО ОД ВИСТИНСКИ КЛИЕНТИ

Дополнителни трошоци

НАПЛАТЕТЕ НА КЛИЕНТИТЕ ЗА СИТЕ ПОТРЕБНИ ДОПОЛНИТЕЛНИ НАДОМЕСТОЦИ, КАКО „НАПЛАТЕЊЕ ЗА БАГ“ ИЛИ СЛИЧНИ.

Повеќе валути

КОРИСТЕТЕ СЕКОЈА ВАЛУТА НА ОСНОВА ПО ПРОДАВНИЦА. ПРИФАТЕТЕ GBP ВО ОК и УСД ВО САД.

Два стандардни распореди

ИЗБЕРЕТЕ ПОМЕЃУ ДВА РАЗЛИЧНИ РАСПОРЕДОВИ СОЦЕНИ СО ВАШИОТ БИЗНИС ДА ИЗГЛЕДАТ ДОБРО.

Киоск

ПРЕТВОРЕТЕ ГИ КОЈ ТАБЛЕТ ВО КИОСК СЕ СЕ НАРАЧУВА САМО КОРИСТЕЊЕ НА НАРАЧКАТА ВО ПРОДАВНИЦА ФУНКЦИОНАЛНОСТ.

Нарачајте на маса/седиште

ДОЗВОЛУВАЈ НА КЛИЕНТИТЕ ДА НАРАЧАТ ОД СОПСТВЕНА МАСА, СЕДИШТЕ НА СТАДИОН/ТЕАТАР ИЛИ ПЛАЖА ЧАДОР..

Временски слотови

УПРАВУВАЈТЕ И ОГРАНИЧЕТЕ ГИ БРОЕВИТЕ НА НАРАЧКИ ЗА ДА НЕ ГО ПРЕТЕРГУВАТЕ ВАШИОТ ПЕРСОБЕН И РЕСУРСИ.

Едноставна POS функција

ДОБИЈТЕ ЕДНОСТАВЕН СИСТЕМ НАЛИЧЕН ПОС СО МОДУЛОТ ЗА НАРАЧКИ ВО ПРОДАВНИЦА И КОЈА КАРТИЧКА ТЕРМИНАЛ.

Недостапни ставки

ИСКРЕТЕТЕ НЕДОСТАПНИ СТАВКИ ДОДЕКА СЕ ПОКАЖУВАТЕ ВО МЕНИТО ИЛИ ТОПИНИТЕ ЛИСТА.

Состојки

ДЕФИНИРАЈТЕ ГИ СОСТОЈКИТЕ НА СЕКОЕ ЈАДЕЊЕ ЗА УПОТРЕБА ВО ПЛАТИРАЊЕ ИЛИ НАМЕРАНО ИЗВЕСТУВАЊЕ.

Печатење со повеќе станици

ПЕЧАТЕТЕ РАЗЛИЧНИ ЈАДЕЊА НА РАЗЛИЧНИ СТАНИЦИ. ПР. СИТЕ СТАРТЕРИ ДО СТАНИЦА И СИТЕ ДЕСЕРТИ ДО STATIONB. (ПРЕТСТОЈНИ)

Напредни трошоци

ПРОШИРУВАЊЕ НА ФУНКЦИОНАЛНОСТА НА ДОПОЛНИТЕЛНИ ТАКВИ ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ НА ИЗБОРИТЕ НА КОРИСНИКОТ. ПР. КАКОВ ВИД БАШ ДАЛИ САКАШ? (ПРЕТСТОЈНИ)

Напредни својства на јадења

ПОВРЗЕТЕ ГИ ПРИЛОЖИТЕ СО СВОЈСТИТЕ НА ЈАДЕЊЕТО ЗА ДА ЈА НАМАЛЕТЕ ДОЛЖИНАТА НА МЕНИТО И ДА ГО ЗАБРЗИМЕ ПОСТАВУВАЊЕ НА МЕНИ MENU SETUP

Нарачка/Следење на возачот

ДОДЕЛУВАЈТЕ НАРАЧКИ НА ВОЗАЧИТЕ И СЛЕДЕТЕ ГИ ПРИ ИСПОРАКАТА И ОБЕЗБЕДЕТЕ ГИ КЛИЕНТ Ажурирања. (ПРЕТСТОЈА)

Групно нарачување

ДОЗВОЛЕТЕ ГРУПИ ЛУЃЕ ДА НАРАЧАТ КАКО ЕДИНСТВЕН ЕНТИТЕТ (ЕДИНСТВЕНО ПЛАЌАЊЕ) ИЛИ КАКО ПОВЕЌЕ ЕНТИТЕТИ (СПОДЕЛЕНО ПЛАЌАЊЕ). (ПРЕТСТОЈНИ)

Печатење на етикети

АВТОМАТСКО ПЕЧАТЕЊЕ НА ЕТИКЕТИ ПОДГОТВЕНИ ЗА ЛЕПЕЊЕ НА ЧЕСТИ ИЛИ ХРАНА. (ПРЕТСТОЈНИ).

Гласовно нарачување

ПРЕКУ ВОЗЕЊЕ, АВТОМАТИЗИРАНИ ТЕЛЕФОНСКИ НАРАЧКИ И ОПШТО ГЛАСНО НАРАЧУВАЊЕ (ПРЕТСТОЈА).

Услуга во соба/угостителство

ФУНКЦИИТЕ НА СИСТЕМОТ ЗА ПОВЕЌЕ КОРИСНИЧКИ ДОЗВОЛУВААТ НЕГОВО КОРИСТЕЊЕ ВО ПОВЕЌЕ БИЗНИС СЦЕНАРИЈА.

Печатење со повеќе локации

ПЕЧАТЕЊЕ НА НАРАЧКИ НА ПОВЕЌЕ ЛОКАЦИИ И ЈАЗИЦИ. АНГЛИСКА ПОСТАПКА НА РЕЦЕПИЈА, КИНЕСКА ВО КУЈНА.

Порти за плаќање (вградени)

Интеграцијата со други портали за плаќање, терминали за картички и даватели на плаќања може да се изврши на барање.

Пејпал
NoChex
Worldpay
mPesa
eKashu
Труево
Наплата
Пруга
MobilePay
ДанКорт
Apple Pay
Google Pay
Microsoft Pay
WeChat Pay, AliPay
Готовина
Прилагодена интеграција на Paymeny Gateway

Демо снимки за нарачување храна, видеа, слики од екранот

Јазичињата подолу содржат опсег на демо снимки кои ја прикажуваат достапната функционалност, општите способности како како и системски прегледи на предната и задната функционалност. Ве молиме имајте предвид дека тие се одразуваат можностите за онлајн нарачки во тоа време и може малку да се разликуваат од најновите достапни функции и функции.

Пример Клиентски системи

Ресторани, производи за јадење и угостители
Единечен ресторан #1
Продавница за риби и чипс, Престон, ОК
Единечен ресторан #2
Мексикански и италијански готова храна, Глазгов, ОК
Единечен ресторан #3
Интеграција на продажно место (ePOS).
Интеграција/Прилагодување на продажното место

Демо мобилна апликација за Android (Google Play Store)
Андроид Мобилна апликација
Портали и веб-страници за нарачка на храна (приспособено)
Портал за онлајн нарачка на хранаOnline Food Ordering Portal
Услуга за нарачка на храна (со mPesa)
Служба за нарачка на храна (Кенија)
Прилагодена страница за нарачка на веб-страница
Приспособени веб-страници (Примање Нарачки)
Системот за нарачка на храна преку Интернет потоа може да се приспособи за секој клиент/ресторан да работи на начинот на кој бизнис сака.

Сликите од екранот на системот

Најчесто поставувани прашања

Многу лесноНе трае повеќе од 5-10 минути. Откако ќе го инсталирате системот, вие едноставно ставате врска на вашата веб-локација што укажува на системот за онлајн нарачки.

Задниот дел на системот (т.е. системот за управување со ресторани) ви овозможува самостојно да управувате со менијата, поставувања и повеќе на многу едноставен и лесен начин.

Можеме да го прилагодиме системот за да работи како што сакате. Ќе разговараме за вашите барањата во детали и да се идентификуваат дополнителните трошоци за модификациите.

Ние обезбедуваме само софтвер, а не тековна услуга (освен ако не е побарано). Како таков постои нема потреба од техничка поддршка и плаќајте плати за ова, така што заштедите ви ги пренесуваме.

Да. Можеме да обезбедиме пристап до изворниот код за да го измените(опции и додатоци.). Во зависност од случајот на употреба, можеме да го обезбедиме соодветна софтверска лиценца за нејзина препродажба или продажба како услуга.

Можеме да обезбедиме поддршка на барање како и ако е потребно, по цена од &£ 80/ч. Поддршката е достапна Понеделник-петок 09:00-17:00 GMT. Алтернативно, може да се договори тековен аранжман за поддршка во зависност од вашите потреби.

Ние не продаваме никакви ПОС системи. Ние нудиме само софтвер за онлајн нарачки. Исто така, не продаваме кој било хардвер, со исклучок на интелигентните POS печатачи на Epson. Обично сме во можност ги нудат по цена малку пониска од малопродажбата, а Epson's директно ви ги испраќа Дистрибутери. За сите други компатибилни печатачи можете да ги купите директно од производителите преку линкови за е-пошта што ги обезбедуваме во функцијата „Градач на пакети“ на нашата страница.

Можете да го користите засекогаш. Сепак, не ви е дозволено да го препродавате, освен ако немате софтвер лиценца која дозволува препродажба.

Да, можете да ја надградите до најновата верзија со плаќање на 50% од цената на новата верзија.

Принтери: Сите Epson & засилувач; Ѕвезда интелигентни POS печатачи, кои било 80mm POS печатач поврзан на компјутер со Windows.
ID на повикувач: Artech AD102 и сите модеми со поддршка за callID. на пр. Американска роботика USR805637

Цени / трошоци и нарачка

Изнајмување на системот (софтвер како услуга)

Само онлајн или нарачки во продавница, работи на НАШИОТ домен на нашиот облак сервер.

Алтернативни цени:Alternative pricing: Користете само за £1/ден (~ 1,30 УСД), се плаќа годишно.

Контактирајте неs

Користи за

£0,50 / со цел

кои можете да ги наплатите на вашите клиенти

Купете целосно - Самостојна верзија

(Работи на ВАШИОТ домен - можеме да го хостираме за вас)

ИЗБОРЕН

Цената е транспарентна. Еднократната такса за лиценца ви овозможува да го користите системот на неодредено време. Тоа Обезбедено е подготвено да се пополни со вашето мени, цени и деловни детали, со нарачки доаѓа до вас преку е-пошта или преку избраниот метод. на пр. печатач Но во секој случај ве молиме прочитајте нашите термини и Услови.

Системот ќе работи на ваш сопствен хостинг(системски технички спецификација) и никогаш не ни плаќате ништо друго.

Препродавачи / Подружници / Клиенти:

Плаќаме 30% такса за упатување за сите клиенти кои плаќаат што ни ги упатувате. ова ги вклучува сите последователни купувања. Контактирајте не за дополнителни информации за препродажба.

Стапи во контакт

Јавете ни се на +44 (0) 1189 481 977 или ни е-пошта на [email protected]

Адреса:

Naxtech
1 Буркомб начин
Читање RG4 8RX
Беркшир
Обединето Кралство

Веб-страница:

нарачка на храна.com

Работи во: во
Повикај ме назад