Porositja online e ushqimit
Sistemi Software

Për restorantet, ushqimet për ushqim, hotelet, aeroportet, spitalet, ngjarjet, stadiumet, universitetet, zhvilluesit e ueb-it/mobilëve dhe më shumë.

  • Porositja online
  • Porosi në dyqan (p.sh. kioskë vetëshërbimi, porosi në tavolinë)
  • Rezervim tavoline me porosi paraprake
  • Porositë telefonike me CallerID
  • Kosto një herë - Ju zotëroni shitje/të dhëna - Ekzekutohet në faqen tuaj
  • Shumë-Dyqani, Shumë-valutash, Shumëgjuhësh

Qira -ose- Bli direkt

Klientë të lumtur në mbarë botën

Çfarë thonë bizneset në mbarë botën...

Pronar i 2 Takeaways në Mbretërinë e Bashkuar

Takeaway meksikan

Taverna/Restorant grek

Takeaway kineze

Studimet e rasteve

Më poshtë janë studimet e rasteve të bizneseve të vogla të mikpritjes, klientëve të korporatave të mëdha, hotelierëve dhe zinxhirëve

Red Dragon kinez Takeaway, Glossop, Derbyshire


Suwen Wu, Manager
në fakt kaluam më shumë se një vit duke parë të gjitha produktet dhe shërbimet atje ... Pasi u instalua në faqen tonë, ne arritëm, në vetëm disa javë, të merrnim rreth 30 deri në 40 për qind të klientëve tanë që të vinin direkt tek ne kur porosisnin . Përfundimisht, ne e rritëm atë në 100 për qind - dhe ne u larguam nga Just Eat krejt! Tani ne i marrim të gjitha porositë dhe pagesat tona drejtpërdrejt. Gjithashtu, ne po personalizojmë dhe shtojmë funksione shtesë në sistem për ta bërë atë edhe më të mirë.

Restorant Indian Komal Balti, Newcastle Upon Tyne

Komal ka arritur efikasitet operacional duke përdorur sistemin e porosive online si dhe sistemin e porositjes në dyqan për porositë e drejtuara nga kamarieri dhe printime të automatizuara në recepsion dhe kuzhinë.
Sam Gmichael, Menaxher
Të kesh këtë sistem ndihet si të jesh Domino's ose McDonald's në kuptimin që janë klientët mbajtur informohet me email dhe mesazhe SMS, por, më e rëndësishmja, porositë dërgohen automatikisht në të dy kuzhinë dhe recepsion. Sistemi funksionon mirë dhe i gjithë ekipi këtu është shumë i kënaqur me të sepse kjo e bën kohën e tyre të punës më të lehtë, por plotësisht efikase.

BurgerIM, Humble, Teksas, Shtetet e Bashkuara

" BurgerIM në Humble (Texas, SHBA) riorganizoi faqen e saj të internetit dhe shpenzimet e marketingut për t'u përmirësuar në internet dukshmëria, eliminimi i marketingut të panevojshëm dhe rritja e efikasitetit të marketingut si dhe rrit hyrje fizike në dyqan.
Andre Holder, Menaxher:
Nuk mund ta rekomandoj mjaftueshëm Food-Ordering.com. Dallimi në cilësi u bë pothuajse i dukshëm menjëherë. Mbështetja dhe njohuria/ekspertiza e ofruar ka përfituar vërtet biznesin tonë. ne ndaloi së shpenzuari para të panevojshme dhe filloi të mendojë për 'dixhitale' në një mënyrë shumë të ndryshme që bën një ndryshim në linjën tonë përfundimtare. Është mirë të punosh me njerëz që dinë se çfarë janë duke bërë.

Mexita Stpringburn ka reduktuar në mënyrë dramatike pagesat e komisioneve në faqet e porosive të palëve të treta dhe ka fitoi kontrollin e plotë të porosive të saj online dhe angazhohet drejtpërdrejt me klientët, pa pasur te merreni me ndërmjetës.

Mexita Stpringburn ka reduktuar në mënyrë dramatike pagesat e komisioneve në faqet e porosive të palëve të treta dhe ka fitoi kontrollin e plotë të porosive të saj online dhe angazhohet drejtpërdrejt me klientët, pa pasur te merreni me ndërmjetës.
Muhamed Hasan, Menaxher: (Video)
Doja të isha në gjendje të zotëroja dhe kontrolloja procesin e shitjes dhe marrëdhëniet me klientët. Unë zgjodha Sistemi food-ordering.com i cili mendova se ishte më i miri për nevojat e mia dhe e dija se do ta kisha plot kontroll mbi gjithçka. Pasi sistemi u instalua në faqen tonë ne ia dolëm, në vetëm pak javë, që shitjet tona direkte të tejkalojnë ato që vijnë nga palët e treta dhe ne vazhdojmë të shtyjmë më shumë dhe më shumë për të kthyer klientët tanë.

Studime të tjera të rasteve

Software për porosi dhe shitje direkte

Zotëroni të dhënat e shitjeve - funksionon në faqen tuaj të internetit

Sistemi është i përshtatshëm për të gjitha llojet e bizneseve të mikpritjes duke përfshirë eventet vende, stadiume, universitete dhe më shumë..
Mund të përdoret madje për të krijuar një sistem portal të porositjes së ushqimit në internet ose për të plotësuar një sistem POS.

Merr porosi në tabletë ose printera
Porositja e drejtuar nga kamarieri ose vetë-shërbimi
Rezervim tavoline me porosi paraprake
Porositë telefonike
Stafi / porositja e vakteve të studentëve
Hotel/Spital Shërbim në dhomë

Shumëfunksionale/gjuhësore

ONLINE (DORGIMI, KLIKONI DHE MBLEDHJE), NE DYQAN (KIOSK, POROSIT NE TABELE/PLAZ, SHERBIM DHOMAVE), POROSIT TELEFONIK (ME CALERID) DHE REZERVIM TABELE ME PARAPORDERIT

Ne kemi krijuar një sistem porositjeje për t'u kujdesur për skenarë të shumtë biznesi. Funksionaliteti i sistemit mund të zgjerohet, zgjerohet dhe personalizohet për të trajtuar një sërë nevojash biznesi.

Online, në dyqan, porosi telefonike, rezervime tavoline
Mbështetje për 108 gjuhë, 2 milionë dyqane në çdo zonë kohore
Fleksibël, i gjithanshëm, i personalizueshëm dhe i pavarur
multilingual online ordering system
Advanced online ordering functionality, printing and customisation

E avancuar & Karakteristikat e personalizueshme

JO MBYLLJE ME ASNJË FURNIZUES APO PAJISJE. FUNKSIONON ME NJË VALLËM TË GJERË HARDWARESH, PAJISJEVE, PRINTERËVE, TABLETAVE, OFRUESVE TË SMS DHE PORTËVE TË PAGESAVE

Nga printimi me shumë stacione dhe në shumë gjuhë deri tek mbështetja për filtrimin e alergjenëve, gjurmimi i porosive/drejtuesve në kohë reale, kërkimi i menysë dhe personalizimi i plotë, ky sistem mund të bëjë pothuajse gjithçka që mund të imagjinoni.

Printim shumëgjuhësh me shumë vendndodhje
Kontrolli i stokut, slotet kohore, përbërësit/alergjenët, gjurmimi i porosive/shoferit dhe më shumë
Kontroll i plotë i sistemit & Pronësia e shitjeve/të dhënave

I ngarkuar me veçori

Porositja online, porositja në dyqan (shërbim në dhomë, porosi në tavolinë, kioska), porosi telefonike me ID të telefonuesit, rezervim tavoline me porosi ushqimi.

Dyqane të shumta të mbështetura

POROSITJE ONLINE PËR TË GJITHA DYQANET TUAJ NGA NJË SISTEM I VETEM.

Punon me printera të shumtë

MBËSHTETNI PRINTER FORMULARI: EPSON, IBACSTEL, GOODCOM, DHE MË TË TJERË.

Sistemi i vetë-menaxhuar

NDRYSHO GJENDJE, ne cdo kohe, nga cdo pajisje

Zona të shumta kohore

SISTEMI RREGULLET ME DATËN/KOHËN DHE ZONËN KOHORE QË OPERONI AUTOMATISHT, Pavarsisht nga vendndodhja e SERVERIT TUAJ

Marketing i integruar

DREJTONI EMAIL OSE SMS KLIENTET TUAJ DIREKT NGA SISTEMI I POROSITJES.

Menaxhoni porositë në kohë reale

PËRDORNI PANALET TONA TË FUQYSHME PËR MENAXHIMIN E POROSIVE (PRANOJO, ANULO, JASHTË PËR DORËZIMI) DHE SHIH HISTORIN E POROSIT.

Renditja në dyqan

VETË-SHËRBIMI OSE POROSIT ME LIDHJE ME KAMARIERI. LEJO PORDITIM DIREKT NGA TABELA, SHËRBIM NË DHOM OSE THJESHT Zvogëlo RADIT.

Rezervimi i tavolinave

REZERVIMI I TABELËS ME PARAPORRISI. REZERVONI NJË TABELE DHE DORËZONI POROSINË NË TË NJËJTËN KOHA. TIME.

Analiza e tregtisë elektronike

INTEGROHET ME GOOGLE ANALYTICS DHE GOOGLE ANALYTICS TË RRITUR E TREGTIVE ELEKONIKE.

Renditja pa fërkime

NUK NEVOJSHËM REGJISTRIM OSE REGJISTRIMIN E PËRDORIMIT, ME TË MËNYRËSISË SISTEMI KUJTON DERGIMIN TUAJ DHE TË DHËNAT E PAGESËS.

Porositë telefonike

PËRDORNI SISTEMIN SI NJË POS TË THJESHTË ME TELEFONISTË PËR TË TRAJTUAR DHE TË HYRNI porositë TELEFONI NË SISTEM.

Porta të shumta pagesash

SHUMË PORTAT E PAGESAVE: MPESA, ONPAY, TRUEVO, EKASHU NOCHEX, WORLDPAY, PAYPAL, RRIZA.

Filtrimi i alergjenëve

LËRONI PËRDORËSIT TË FILTROJNË MENUËN NË BAZË TË ALERGJENËVE DHE KËRKESAVE PËR PËRSHTATSHMËRITË.

Up/Cross-Selling

FUNKSIONALITET SI AMAZON.COM. BLERE NJË BURGER? SI PËR NJË BAAR DHE patate të skuqura?

Skema e Besnikërisë

LËRONI KLIENTËT TË FITIN PIKË NË BAZË TË SASËS SË PARAVE QË SHPENZONIN DHE SHFERJEN ATA.

Kontrolli i aksioneve

NUMRAT E SROCK DHE DISPONUESHMËRIA E PËRDITËSUAR NE KOHË REALTE NGA SISTEMI AUTOMATIK, NËSE ËSHTË E NEVOJSHME.

Gjuhë të shumta

108 GJUHË TË DISPOZUESHME PËR TË PËRDORUR, DERI NE 10 NJËHESHTJE, ME CDO TEKST PARA STRING TEKSTI PLOTËSISHT I EDITUESHËM.

Vlerësime

AFTËSIA PËR TË MBLEDHUR KOMENTE AUTENTIKE VETËM NGA KLIENTET AKTUALE

Tarifa shtesë

TARIKONI KLIENTËT PËR ÇDO TARIFA SHTESË TË KËRKOHEN, SI TË GJITHSHËN NJË 'TARIME E çantës', OSE I NGJASHËM.

Monedhat e shumëfishta

PËRDORNI NDONJË VALUTË NË BAZË PËR DYQANIN. PRANONI GBP NË MB DHE USD NË SH.B.A.

Dy paraqitje të paracaktuara

ZGJIDHNI MES DY PARAQITJEVE TË NDRYSHME QË SYNON TA BËJË BIZNESIN TUAJ TË DUHET MIRË.

Kioska

SHTRONI ÇDO TABLETË NË NJË KIOSKË TË VETËPOROSITUESHME DUKE PËRDORUR POROSITIMIN NË DYQAN FUNKSIONALITET.

Porosit në tavolinë/ulëse

LEJOJEN KLIENTËT TË POROSITOJNË NGA TABELËN E TYRE, NË STADIUM/TEATRI, OSE PLAZHI OMBRELE..

Slotet kohore

MENAXHONI DHE KUFIZONI NUMRAT E POROSISË SË TË MOS TË SHTRIRONI STAFILI TUAJ DHE BURIMET.

Funksioni i thjeshtë POS

MERRNI NJË SISTEM TË THJESHTË SI POS-POS ME MODULIN E POROSITJES NË DYQAN DHE CDO KARTELË TERMINAL.

Artikuj të padisponueshëm

KRYQI NJË ARTIKUJ TË PA DISPOZUESHËM NË SHQIPËRI NDËRKOMBËTARE TË SHFAQEN NË MENI OSE MË SHUMË LISTË.

Përbërësit

PËRCAKTOJNË PËRBËRËSIT E ÇDO PJETAVE PËR PËRDORIM NË MËSHTIMET APO RAPORTIM ME MEPOZIME.

Printim me shumë stacione

PRINTO PJATA TË NDRYSHME NË STACIONET TË NDRYSHME. EG. TË GJITHA STARTERS TË STATIONA DHE TË GJITHA ËMBËMBIRËSITË NË STATIONB. (E ARDHSHME)

Tarifat e avancuara

ZGJERIMI I FUNKSIONALITETIT TË TARISAVE SHTESË PËR PËRFSHIRË ZGJEDHJET E PËRDORËSVE. EG. ÇFARË LLOJ E çantës A DËSHIRONI? (E ARDHSHME)

Karakteristikat e avancuara të gjellës

LIDHNI MËSHTJET ME VETITË E PJETAVE QË TË Zvogëloni GJATËSINË DHE TË SHPEJTOHET GJATJA E MENUËS KONFIGURIMI I MENYES MENU SETUP

Porosit/Ndjekja e Shoferit

Alokoni porositë për SHOFERËT, DHE NDIRQI GJATE DERGIMIT DHE SIGURONI KLIENTIT PËRDITËSIMET. (E ARDHSHME)

Renditja në grup

LEJOJEN GRUPE PERSONALE TE POROSITIN SI NJE ENTI I VETEM (PAGESA E VETËM) OSE SI SHUMË SUBJEKTE (PAGESA E NDAJTËR). (E ARDHSHME)

Printimi i etiketave

PRINTUAR AUTOMATIKE E ETETEVE GATI PËR TË NGJITHË NË QASTE APO USHQIM. (E ARDHSHME).

Renditja me zë

ME DREJTIM ME DREJTIM, POROSI TELEFONI TE AUTOMATIVE DHE POROSITE ME ZËRIN E PËRGJITHSHËM (E ARDHSHME).

Shërbimi në dhomë/Catering

FUNKSIONET E SISTEMIT ME SHUMË PËRDORËS LEJOJNË PËRDORIMIN E TIJ NË SKENARE TË SHUMË TË BIZNESIT.

Printim me shumë vendndodhje

PRINTONI ORDERAT NË SHUMË VENDE DHE GJUHË. FACIONI ANGLISHT NE PREPJE, KINZE NE KUZHINE.

Portat e pagesave (të integruara)

Integrimi me portat e tjera të pagesave, terminalet e kartave dhe ofruesit e pagesave mund të kryhet sipas kërkesës.

Paypal
NoChex
Worldpay
mPesa
eKashu
Truevo
Me pagesë
Shirit
MobilePay
DanKort
Apple Pay
Google Pay
Microsoft Pay
WeChat Pay, AliPay
Paratë e gatshme
Integrimi i personalizuar i portës së Paymeny

Demontime për porositjen e ushqimit, video, pamje nga ekrani

Skedat e mëposhtme përmbajnë një sërë demonstrimesh që tregojnë funksionalitetin e disponueshëm, aftësitë e përgjithshme si si dhe përshkrimet e sistemit të funksioneve të pjesës së përparme dhe të pasme. Ju lutemi vini re se këto reflektojnë aftësitë e porositjes online në atë kohë dhe mund të ndryshojnë disi nga veçoritë më të fundit të disponueshme dhe funksionet.

Shembull i sistemeve të klientit

Restorante, ushqime për ushqim dhe ushqime
Restorant teke #1
Dyqan Peshku dhe Patate të skuqura, Preston, MB
Restorant teke #2
Takeaway meksikane dhe italiane, Glasgow, MB
Restorant teke #3
Integrimi i pikës së shitjes (ePOS).
Integrimi/Personalizimi i Pikës së Shitjes

Demoja e aplikacionit celular Android (Dyqani i Google Play)
Android Aplikacioni celular
Portalet dhe faqet e internetit të porositjes së ushqimit (të personalizuara)
Portali i porositjes së ushqimit në internetOnline Food Ordering Portal
Shërbimi i porositjes së ushqimit (me mPesa)
Shërbimi i porositjes së ushqimit (Kenia)
Faqja e personalizuar e porositjes në uebfaqe
Faqet e personalizuara të faqeve të internetit (Marrja Porositë)
Sistemi i porositjes së ushqimit në internet më pas mund të personalizohet për çdo klient/restorant që të funksionojë ashtu siç funksionon biznesi dëshiron.

Pamjet e ekranit të sistemit

Pyetjet e bëra më shpesh

Shumë e lehtëNuk merr më shumë se 5-10 minuta. Pasi të keni instaluar sistemi, ju thjesht vendosni një lidhje në faqen tuaj të internetit që tregon sistemin e porosive online.

Pjesa e pasme e sistemit (dmth. sistemi i menaxhimit të restoranteve) ju lejon të menaxhoni vetë menutë, cilësimet dhe më shumë në një mënyrë shumë të thjeshtë dhe të lehtë.

Ne mund ta personalizojmë sistemin për ta bërë atë të funksionojë ashtu siç dëshironi. Ne do të diskutojmë tuajën kërkesat në detaje dhe identifikoni kostot shtesë për modifikimet.

Ne ofrojmë vetëm softuerin dhe jo një shërbim të vazhdueshëm (nëse nuk kërkohet). Si i tillë ekziston nuk ka nevojë për mbështetje teknike dhe për të paguar paga për këtë, kështu që ne jua kalojmë kursimet.

Po. Ne mund të ofrojmë qasje në kodin burimor që ju ta modifikoni(opsionet dhe aksesorët.). Në varësi të rastit të përdorimit, ne mund të ofrojmë licencën e duhur të softuerit për rishitjen ose shitjen e tij si shërbim.

Ne mund të ofrojmë mbështetje sipas kërkesës sipas nevojës dhe nëse nevojitet, me një kosto prej &£80/h. Mbështetja është e disponueshme E hënë-e premte 9:00-17:00 GMT. Përndryshe, mund të bihet dakord për një marrëveshje të vazhdueshme mbështetjeje në varësi të nevojave tuaja.

Ne nuk shesim asnjë sistem POS. Ne ofrojmë vetëm softuer të porositjes online. Gjithashtu, ne nuk shesim çdo harduer, me përjashtim të printerëve Epson Intelligent POS. Zakonisht ne jemi në gjendje i ofroni ato me një çmim pak më të ulët se me pakicë dhe ju dërgohen direkt nga Epson's Distributorët. Për të gjithë printerët e tjerë të pajtueshëm mund t'i blini direkt nga prodhuesit nëpërmjet lidhjeve të postës elektronike të cilat ne ofrojmë brenda funksionit "Krijuesi i paketave" të faqes sonë.

Mund ta përdorni përgjithmonë. Sidoqoftë, nuk ju lejohet ta rishisni atë, përveç nëse keni një softuer licencë e cila lejon rishitjen.

Po, ju mund të përmirësoni në versionin më të fundit duke paguar 50% të kostos së versionit të ri.

Printerët: All Epson & Printerët inteligjentë POS me yll, Çdo Printer POS 80 mm i lidhur me një kompjuter Windows.
ID e telefonuesit: Artech AD102 dhe të gjithë modemet me mbështetje callID. p.sh. Robotika amerikane USR805637

Çmimet / Kostot dhe porositja

Qiraja e sistemit (Software si shërbim)

Vetëm porositë në internet ose në dyqan, që funksionojnë në domenin TONË në serverin tonë cloud.

Çmimi alternativ:Alternative pricing: Përdorni vetëm për £1/ditë (~1,30 USD), e paguar çdo vit.

Na kontaktonis

Përdore për

£0.50 / urdhëroj

të cilat mund t'ua ngarkoni klientëve tuaj

OPTIONAL

Çmimi është transparent. Tarifa e njëhershme e licencës ju lejon të përdorni sistemin për një kohë të pacaktuar. Ajo ofrohet gati për t'u mbushur me menunë tuaj, çmimet dhe detajet e biznesit, me porosi duke ju kontaktuar me email ose me metodën tuaj të zgjedhur. p.sh. printer Por në çdo rast ju lutemi lexoni tonë termat dhe kushtet.

Sistemi do të funksionojë në hostin tuaj(teknike të sistemit specifikim) & nuk na paguani kurrë asgjë tjetër.

Rishitës / bashkëpunëtorë / klientë:

Ne paguajmë një tarifë referimi prej 30% për çdo klient pagues që na drejtoheni. kjo përfshin çdo të mëvonshëm blerjet. Na kontaktoni për informacione të mëtejshme mbi rishitjen.

Kontaktoni

Na telefononi në +44 (0) 1189 481 977 ose na dërgoni email në [email protected]

Adresë:

Naxtech
1 Mënyra Burcombe
Duke lexuar RG4 8RX
Berkshire
Mbretëria e Bashkuar

Faqja e internetit:

porositja e ushqimit.com

Punon në:
Më telefononi përsëri